Maak kennis met onze trainers

Maak kennis met onze trainers

Jonneke_portret
Meewerken aan een inclusieve arbeidsmarkt; dat is de missie van Jonneke! Tijdens trainingen zie je deelnemers al veranderen, door het uitwisselen van ervaringen en het aanreiken van tools. Dat is tof om te zien!
Marit
Marit is een betrokken persoon, die graag denkt in kansen en mogelijkheden.
carola
Carola houdt van een praatje en is altijd geïnteresseerd in de ander. Zij heeft veel contact met werkzoekenden en werkgevers.
valerie
Valerie is een bezige bij, maar altijd in voor een gesprek. Zij is veel bezig met het coördineren van projecten.
alok
Alok is een rustige man, die laat zien wat je allemaal nog kan, ondanks zijn beperking.
07-Saskia-geel-2048x2048
Saskia is erbij vanaf het eerste uur. Het woord ‘kwetsbaar’ past niet in haar vocabulaire. Gemotiveerd en gepassioneerd wel!
13-Machteld-rood-2048x2048
Machteld staat bekend om haar actieve houding en empathisch vermogen. Zij helpt jou met plezier om je eigen unieke verhaal te maken.
Linda-Schlundt-Bodien
Linda zet zich in voor meer inclusie in onderwijs & arbeidsmarkt. Haar aanpak is van nature opgewekt, doelgericht en positief.
ellen
Ellen is een empathisch persoon die graag de verbinding opzoekt. Vol enthousiasme zet ze zich in voor een inclusieve maatschappij.
Laura-Metwally-KL
Laura werkt op een verbindende manier. Zij bekijkt dingen graag vanuit verschillende invalshoeken en heeft een passie voor leren toegankelijk maken en verbeteren voor iedereen.
09-Jurek-blauw-2048x2048
Jurek is een rustige man, die gelooft in een brede blik op talent. Hij heeft ruime ervaring als HR-directeur.