Over ons

CNV Jongeren, Expertisecentrum inclusief onderwijs (ECIO), Onbeperkt aan de Slag, Stichting Alexander i.s.m. Emma at Work werken samen om van de Realisten Academie 2.0 een succes te maken. Wil je deelnemen om opgeleid te worden tot Realist 2.0 of als buddy? We stellen ons graag alvast aan je voor. 

Ingrid

Kennismaker & trainer

Ingrid wordt gekenmerkt door haar hands-onmentaliteit, humor en enthousiasme. Ze zet zich graag in voor anderen; dit geeft haar veel voldoening en energie.

Janneke

Kennismaker & trainer

Janneke gaat geen uitdaging uit de weg. Daarnaast gelooft zij in de persoonlijke kracht van de mens en helpt zij graag anderen om de eigen regie te pakken.

Marit

Kennismaker & trainer

Marit is een betrokken persoon, die graag denkt in kansen en mogelijkheden.

Carola

Kennismaker & trainer

Carola houdt van een praatje en is altijd geïnteresseerd in de ander. Zij heeft veel contact met werkzoekenden en werkgevers.

Valerie

Kennismaker & trainer

Valerie is een bezige bij, maar altijd in voor een gesprek. Zij is veel bezig met het coördineren van projecten.

Alok

Kennismaker & trainer

Alok is een rustige man, die laat zien wat je allemaal nog kan, ondanks zijn beperking.

Saskia

Trainer

Saskia is erbij vanaf het eerste uur. Het woord ‘kwetsbaar’ past niet in haar vocabulaire. Gemotiveerd en gepassioneerd wel!

Machteld

Kennismaker & trainer

Machteld staat bekend om haar actieve houding en empathisch vermogen. Zij helpt jou met plezier om je eigen unieke verhaal te maken.

Linda

Trainer

Linda was voorheen docent op het speciaal onderwijs en zet zich nu als adviseur in voor meer inclusie in onderwijs & arbeidsmarkt. Haar aanpak is van nature opgewekt doelgericht en positief.

Ellen

Trainer

Ellen is een empathisch persoon die graag de verbinding opzoekt. Vol enthousiasme zet ze zich in voor een inclusieve maatschappij.

Laura

Trainer

Laura werkt op een verbindende manier. Zij bekijkt dingen graag vanuit verschillende invalshoeken en heeft een passie voor leren toegankelijk maken en verbeteren voor iedereen.

Jurek

Trainer

Jurek is een rustige man, die gelooft in een brede blik op talent. Hij heeft ruime ervaring als HR-directeur.

Comments are closed.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support