Nodig een Realist 2.0 uit

In onze maatschappij bestaat vaak op voorhand al een beeld van jongeren met een arbeidsbeperking. Daardoor blijven hun arbeidskansen achter. Met de Realisten Academie 2.0 willen we het taboe doorbreken en gelijke kansen voor deze jongeren creëren. Daar kan jij bij helpen! Met hun persoonlijke, eerlijke en inspirerende ervaringsverhaal nemen ze je mee in hun leerproces en vertellen ze over hun persoonlijke ervaringen en inzichten.

Realisten zijn jonge ervaringsdeskundigen die hun unieke kijk op de arbeidsmarkt uitdragen bij organisaties en scholen. Dit kan in de vorm van een:

 • Pitch: het persoonlijke verhaal van een Realist in een notendop van ongeveer 10 minuten met achteraf de mogelijkheid voor vragen en terugkoppeling.
 • Ervaringsverhaal: een interactief gesprek van ongeveer 45 minuten waarin onder meer het persoonlijke verhaal van een Realist en prikkelende stellingen worden besproken.

Wil je ook jouw studenten of collega’s inspireren met hun verhaal? Help mee om de inclusie van de jongeren met een beperking op de arbeidsmarkt te bevorderen en meld je ook aan!

Meld je hier aan:


  Een pitchEen voorlichting

  OnlineOffline

  - De Realisten zijn minimaal 30 minuten van tevoren aanwezig
  - De organisatie zorgt voor een digibord/ computer en beamer, internet en geluid
  - De organisatie zorgt ervoor dat er een medewerker tijdens de pitch/voorlichting aanwezig is die eindverantwoordelijk is voor de orde

  - De Realisten is minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig in de wachtruimte van de zoom-meeting
  - De organisatie zorgt dat de Realist tijdig de zoom-link ontvangt
  - De Realist ontvangt de gegevens van een contactpersoon die hij/zij kan benaderen bij technische problemen
  - De organisatie zorgt ervoor dat er een medewerker tijdens de pitch/voorlichting aanwezig is die eindverantwoordelijk is voor de orde

  Comments are closed.

  Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support