Meer kansen op de arbeidsmarkt! Meld je aan voor de Realisten Academie 2.0

Meer kansen op de arbeidsmarkt! Meld je aan voor de Realisten Academie 2.0

Ben jij een jongere (14-27 jaar) met een lichamelijke handicap, chronische ziekte, psychische of verstandelijke beperking of heb je autisme of bijvoorbeeld AD(H)D? Dan is de 'Realisten Academie 2.0: de inclusie-makers' er voor jou! De academie is voor alle jongeren die op enigerlei wijze belemmering ervaren bij het vinden van een passende baan.

Doe ook mee en word Realist!

Wanneer je deelneemt word jij je nóg bewuster van jouw kwaliteiten. Je krijgt een realistisch beeld van je talenten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Naast je persoonlijke en professionele ontwikkeling laat je ook anderen zien dat jongeren met een arbeidsbeperking een plek op de arbeidsmarkt verdienen. Zo zet jij je tegelijkertijd in voor een gelijkwaardige arbeidsmarkt. Op verschillende manieren helpen we je daarbij.

Professionele training passend bij jouw situatie

Met een intake, een basistraining, maar ook inspirerende lezingen, professionele keuzemodules, online webinars en een gezellig eindevent krijgt je persoonlijke én professionele ontwikkeling een boost. In een paar maanden tijd leiden we je op, helemaal passend bij jouw persoonlijke situatie. De activiteiten zijn makkelijk te combineren met je studie. Als jij er klaar voor bent, ga je bij scholen of bedrijven je pitch of verhaal delen. Naast nieuwe vrienden krijg je ook het Europass Vrijwilligerscertificaat van ons, een mooie aanvulling voor op je cv, waarmee je zelfs een stapje voor bent op andere studenten.

Zeg het voort!

Ken je ook andere jongeren met een beperking die een steuntje in de rug willen? Vertel ze dan over de mogelijkheden van de Realisten Academie 2.0. Meld je direct aan! Heb je nog vragen voordat je je wilt aanmelden? Neem dan eerst contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de Realisten Academie 2.0. 

Tip!

Bekijk alvast de informatie op deze website en lees de ervaringen van deelnemers die al eerder hebben meegedaan.