Op zoek naar een stage, vrijwilligerswerk of werkervaring? Word buddy!

Op zoek naar een stage, vrijwilligerswerk of werkervaring? Word buddy!

Ben je een jongere (met of zonder arbeidsbeperking) tussen de 18 en 27 jaar, of iets ouder, en op zoek naar een stage, vrijwilligerswerk of werkervaring? Vind je het leuk om een jongere met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om Buddy te worden is geen specifieke vooropleiding vereist.

Met de Realisten Academie 2.0: de inclusiemakers gaan we samen voor gelijke kansen. We werken aan een positieve beeldvorming en doorbreken taboes rondom arbeidsbeperkingen. Dit doen we onder andere door jongeren met elkaar te verbinden. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Word Buddy

Jongeren met een beperking geven pitches en voorlichtingen aan werkgevers, professionals en studenten, waarin ze vertellen hoe het is om te leven, studeren en werken met een beperking. Een aantal Realisten vind het fijn wanneer ze worden ondersteund door een Buddy. En dat kan jij zijn! Of je nu een arbeidsbeperking hebt of niet, iedereen kan van elkaar leren. Als Buddy geef je praktische ondersteuning aan de (andere) jongere met een arbeidsbeperking, denk je mee en bied je een luisterend oor. Maar je kunt er meer uit halen, ook voor jezelf. Als Buddy inspireer je anderen om ook inclusief te denken en doen, je creëert een kans voor iedereen en je deelt jouw kennis en ervaringen.

Meld je hier aan!