Realisten Event - 31 oktober 2023

Realisten Event - 31 oktober 2023

  • 31 oktober 2023
  • Vrije Universiteit Amsterdam

Realisten Event - 31 oktober 2023

Het vorige Realisten Event was een groot succes. Op 31 oktober a.s. organiseren we het volgende Realisten-event. Naast een interessante lezing is er op deze middag ook een Meet&Greet-sessie waar je met werkgevers in gesprek kan als je op zoek bent naar werk. Ook is dit een mooie gelegenheid om je pitch te oefenen. Tijdens het event ontmoet je ook andere Realisten waarmee je bijvoorbeeld ervaringen kan delen. Natuurlijk is de afsluiting met een drankje ook een mooie gelegenheid om gezellig nog even met elkaar na te praten. 

Locatie:

De bijeenkomst vindt plaats in de regio Amsterdam-zuid.

Tijden:

13.00 uur | inloop

13.00 uur | inspirerende gastspreker

15.00 uur | meet&greet

16.30 uur | afsluiting met een drankje

Programma

Meer informatie over het programma, exacte locatie en de tijden volgen binnenkort.

Meld je hier alvast aan >>

 

Wat is een Meet & Greet?

Zoek je werk maar maakt je gezondheid het lastiger een baan te vinden? Dan kun je tijdens de Meet&Greet kennismaken met werkgevers die open staan voor iedereen met een arbeidsbeperking.

Een Meet&Greet is een plek waar je werkgevers kunt ontmoeten en met hen over een eventuele baan kunt praten. Je kunt vertellen wat je vaardigheden zijn, wat je zou willen doen en wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met die baan. Het zijn geen sollicitatiegesprekken maar kennismakingsgesprekken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet weet welke vacatures er open staan. Vaak zijn de werkgevers aanwezig om vacatures ook inclusiever te maken. Zo leren je van de werkgevers en werkgevers van jou. Een mooie win-win!